---
---
 

.............................................................

NOTICIAS, REPORTAJES Y COMUNICADOS DE PRENSA ALFÉREZ 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HERÁLDICA ALFÉREZ 2018

Con motivo de la Alferecía 2018, la filà Magenta organizaría un singular concierto en homenaje y recuerdo del eminente guitarista alcoyano desparecido, José Luis González Juliá. El 9 de marzo la sede de la Magenta se inundaría de buena música con los guitarrsitas Hiroshi Fujji e Ignacio Palmer González, magentero y nieto del Maestro.
La Filà Magenta celebra el Sopar de Convivència 2017. El dissabte 25 de novembre la Filà Magenta va celebrar al seu local del carrer Sant Domènec la tradicional vetllada de convivència on es van fer entrega de les insígnies als individus que enguany compleixen vint i quaranta anys com a festers de ple dret a l'entitat. Els homenatjats amb la insígnia d'or pels quaranta anys van ser Jorge Gisbert Garcia i José Martínez Pastor mentre que Vicente Jorge Carcelén Jarrín, Miquel Vives Miralles, Vicente Jorge Bas Aracil i Jorge Candela Mataix van rebre la de plata pels seus vint anys com a magenters. L'acte va comptar amb la presència destacada del President de l'Associació de Sant Jordi Juan José Olcina, l'Alferes Moro 2018 Santi Carbonell i els Primers Trons de les filaes Montanyesos i Berberiscs, Salvador Vilaplana i Tomàs Cantó. Foto: Antonio Limiñana
La nit del 18 de novembre va ser una nit màgica i plena de detalls. El sopar d'Exaltació de l'Alferes de la Filà Magenta, fou una vetllada organitzada per Santi Carbonell el qual pretenia donar el protagonisme a totes aquelles persones qui l'acompanyen aquest any tan especial. Aquest acte va tenir lloc a les instal·lacions de Torre de Cotes, on els assistents van poder gaudir d'un immillorable ambient i menjar. Els primers en agrair l'experiència del càrrec, foren els dos Rodelles, qui li dedicaren unes paraules i feren entrega d'un regal a l'Alferes. Després de començar a tastar el menú triat per l'ocasió, un membre del grup de Cavallers i de Dames, varen dedicar unes paraules cap als protagonistes d'aquest any fester 2018: Alferes i Favorita de la Filà Magenta. Seguidament, les Dames i Cavallers varen correspondre l'esforç realitzat durant aquestos dos anys, obsequiant-los amb un detall que els va emocionar. Una vegada finalitzat el sopar, Santi Carbonell va donar les gràcies a tots els qui l'acompanyen durant aquest any, fent entrega d'un obsequi a Dames, Cavallers i Abanderat de la Filà Magenta, sent aquest acte, la guinda de la vetllada.
Sopar d'Exaltació de l'Alferes de la Filà Magenta
Sopar d'Exaltació de l'Alferes de la Filà Magenta
Sopar d'Exaltació de l'Alferes de la Filà Magenta
     
LA FILÀ MAGENTA VA ORGANITZAR UN SOPAR SOLIDARI FEN ENTREGA D'UN XEC DE 1.400 EUROS A SOLC

 

La Filà Magenta va organitzar un sopar benèfic per a ajudar a l’associació Solc. Els locals de la Filà Cordón han servit per a reunir a tots els participants en una celebració més de l’any de l’Alferesia 2018. Santi Carbonell, Alferes 2018, ha comptat amb la presència dels seus Cavallers i Dames, a més de les actuacions del ballet d’Inma Cortés i del mag Hugo Aracil. L’Orquesteta ha amenitzat la vetllada mentre els comensals han degustat una gastronomia amb toc àrab. També hi ha hagut sortejos, gràcies al suport de diverses entitats. En l'acte, amb vora 250 assistents, s’ha fet entrega d'un xec per valor de 1.400 euros a la presidenta de Solc, Marcela Ripoll, la qual ha aprofitat per a exposar les tasques que realitzen a l’associació per a ajudar a malalts de càncer i els seus familiars.

 

Fotos: Emilio Jareño

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dissabte, 11 de novembre de 2017

LA FILÀ MAGENTA PRESENTA OFICIALMENT AL SEU ALFERES SANTI CARBONELL

 

L'escenari del Teatre Calderón vaser seu de la presentació dels principals càrrecs de les Festes de Moros i Cristians de 2018. El Capità Moro, Jorge Vaquer, de la filà Verds, el Capità Cristià, José Vicente Jornet, de la filà Navarros, l'Alferes Moro, Santiago Carbonell, de la filà Magenta i José Luis Calbo, Alferes Cristià de la filà Tomasines, han sigut els quatre protagonistes d'aquest acte. També ha participat el Sant Jordiet 2018, Juanjo Valls, qui hores abans s'ha presentat en societat en el col·legi Salesians Juan XXIII. La vetllada va acabar amb un sopar-assaig en el Círculo Industrial.

 

 

 

Divendres, 20 d'octubre de 2017
Divendres, 20 d'octubre de 2017
Divendres, 20 d'octubre de 2017 Divendres, 20 d'octubre de 2017 Divendres, 20 d'octubre de 2017

LA FILÀ MAGENTA PRESENTA L'HERÀLDICA DEL SEU ALFERES

 

El dissabte 24 de juny, als jardins del Museu Alcoià de la Festa, va esdevindre la presentació en societat de l'heràldica representativa de l'Alferesia Mora 2018. El responsable d'exercir l'esmentat càrrec, Santi Carbonell, va ser l'encarregat de mostrar-la al públic rodejat per tota la seva filà, membres de l'Associació de Sant Jordi, Primers Trons i altres personalitats. L'heràldica, composada pel dissenyador Víctor Ferrer i pel propi Santi Carbonell, representa el símbol dels Magenters a la batalla, el seu característic parabales tot banyat pel color característic d'aquesta filà mora, fundada l'any 1865. Dins d'un marc inmillorable, envoltats per la història de la festa, la Magenta va aprofitar per realitzar el primer assaig d'aquest any acompanyada, com sempre, per la Societat Unió Musical de Beniarrés.

Dissabte, 24 de juny de 2017
Dissabte, 24 de juny de 2017
Dissabte, 24 de juny de 2017
Dissabte, 24 de juny de 2017

PRESENTACIÓ DE LA FIANÇA DELS ANYS DE CÀRREC EN L'ASSEMBLEA DE L'ASSOCIACIÓ DE SANT JORDI. Realitzada per l'artesà alcoià Roberto Pérez Jordá. Teatre Principal d'Alcoi. Dijous, 15 de juny de 2017.

'Presentar la fianza de mi filà para los dos años de cargo ha sido una experiencia muy emotiva, a pesar del lapsus, es orgullo y un honor el intentar hacer llegar a la gente lo que sentimos los magenteros al llevar el parabalas, espero haber estado a la altura, para mi fue un verdadero honor' (Vicente Carcelén Jarrín, Primer Tro).

Fiança anys de càrrec
Fiança anys de càrrec
Fiança anys de càrrec
Processó del Corpus. Diumenge 18 de juny 2017. Primer acte oficial de l'Alfères
Processó del Corpus. Diumenge 18 de juny 2017. Càrrecs 2018
Processó del Corpus. Diumenge 18 de juny 2017. Santi Carbonell (Alfères)