---
---
 

.............................................................

NOTICIAS, REPORTAJES Y COMUNICADOS DE PRENSA ALFÉREZ 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HERÁLDICA ALFÉREZ 2018

LA FILÀ MAGENTA PRESENTA L'HERÀLDICA DEL SEU ALFERES

 

El dissabte 24 de juny, als jardins del Museu Alcoià de la Festa, va esdevindre la presentació en societat de l'heràldica representativa de l'Alferesia Mora 2018. El responsable d'exercir l'esmentat càrrec, Santi Carbonell, va ser l'encarregat de mostrar-la al públic rodejat per tota la seva filà, membres de l'Associació de Sant Jordi, Primers Trons i altres personalitats. L'heràldica, composada pel dissenyador Víctor Ferrer i pel propi Santi Carbonell, representa el símbol dels Magenters a la batalla, el seu característic parabales tot banyat pel color característic d'aquesta filà mora, fundada l'any 1865. Dins d'un marc inmillorable, envoltats per la història de la festa, la Magenta va aprofitar per realitzar el primer assaig d'aquest any acompanyada, com sempre, per la Societat Unió Musical de Beniarrés.

Dissabte, 24 de juny de 2017
Dissabte, 24 de juny de 2017
Dissabte, 24 de juny de 2017
Dissabte, 24 de juny de 2017
Dissabte, 24 de juny de 2017
Dissabte, 24 de juny de 2017

PRESENTACIÓ DE LA FIANÇA DELS ANYS DE CÀRREC EN L'ASSEMBLEA DE L'ASSOCIACIÓ DE SANT JORDI. Realitzada per l'artesà alcoià Roberto Pérez Jordá. Teatre Principal d'Alcoi. Dijous, 15 de juny de 2017.

'Presentar la fianza de mi filà para los dos años de cargo ha sido una experiencia muy emotiva, a pesar del lapsus, es orgullo y un honor el intentar hacer llegar a la gente lo que sentimos los magenteros al llevar el parabalas, espero haber estado a la altura, para mi fue un verdadero honor' (Vicente Carcelén Jarrín, Primer Tro).

Fiança anys de càrrec
Fiança anys de càrrec
Fiança anys de càrrec
Processó del Corpus. Diumenge 18 de juny 2017. Primer acte oficial de l'Alfères
Processó del Corpus. Diumenge 18 de juny 2017. Càrrecs 2018
Processó del Corpus. Diumenge 18 de juny 2017. Santi Carbonell (Alfères) i Vicente Carcelén (Primer Tro)