---
---

 

AGRAÏMENT PRESIDENT GESTORA

 

Ja han passat les festes, després de huit mesos de treball intens, el Capità 2019 de la Magenta ja és història, HISTÒRIA amb majúscules i gràcies a uns pocs magenteros que ens vam fer càrrec de la fila per tirar-la avant.

Al final del mes d'agost del passat any, el meu amic Pepe Carbonell, em deia per telèfon; t'he de contar una cosa que quan la sàpies no vas a poder dormir, jo no li feia cap de cas, em deia a mi mateix serà qualsevol ximpleria de Pepe, i per fi el 29 d'agost a la vesprada va vindre a la meua casa i em va contar el que ja tots sabem.

A partir d'aquest moment la directiva de l'ASJ va convocar al consell de la filà incloent també a part del quadre d'honor de la fila, dient-nos que la filà estava intervinguda i la junta directiva cessada, instant-nos hi havia que nomenar una gestora en la qual no podíem incloure a Jordi Gisbert, ja que a ell ja l’havia designat l'ASJ com a comptable.

Al poc temps van dimitir la meitat dels nomenats més o menys, quedant la gestora formada per sis membres, Jordi Gisbert i els dos membres de l'ASJ que són consellers de la fila.

I d'aquesta forma hem estat funcionant fins hui, incloent-hi ha alguns col·laboradors, per a temes de boato, loteries i ropería, tots han fet un gran treball, estic molt agraït a tots, al final jo he sigut el que menys treball he fet. Jo representava a la filà assistint a les reunions de treball de l'ASJ i de PT, Kiko Oriola feia les funcions de secretari i moltes vegades de president, moltes gràcies Kiko per la teua tasca, Pepe Carbonell en el boato, cabrejant-se moltes vegades, però els que el coneixem sabíem que ha gaudit molt i ha estat en la seua salsa. Què dir d'Alberto Ferre, ell sí que estava en la seua salsa; encarreganse dels menjars. Nicolás Galera com a enllaç entre Capità i Cavallers. I si érem pocs, encara vam ser menys, Rafael Valero se'ns va posar malalt i prou greu, crec que arribe a veure-li les barbes a Sant Pere i gràcies a Déu ja està bé i ha col·laborat en el que ha pogut que ha sigut molt. No vull oblidar-me de Jordi Gisbert, el gran treball que ha fet en l'assumpte de tresoreria, no tinc paraules per a agrair-li'l i finalment els col·laboradors, que no vull enumerar-los perquè no acabaria.

Tampoc vull oblidar-me de l'Assemblea de l'ASJ, Junta directiva, Primer Trons i Majorals pel suport que m'han donat. I com és natural a tota la Fila que ha fet possible que traguérem al carrer un Capità digne dels majors elogis Gràcies a tots.

 

El President de la gestora

Rafael Mora Torregrosa

 

 

Fila Magenta
Sant Doménec , 37
03801 ALCOY
Teléfono: 965544998
primertro@filamagenta.com
secretario@filamagenta.com